Så här funkar det

  1. Om du är skribent så mejlar du till anders@writers.se och ber om ett konto. Berätta vilket användarnamn och lösenord du vill ha.
  2. När du fått detta så går du till http://writers.se/wp-login.php och loggar in.
  3. Sedan klickar du på sidor och skapa ny. När du sedan skrivit klart, lagt upp bilder (se kort guide för sådant nedan) så är det dags att ladda upp sidan. Då väljer du (under sidattribut till höger) en förälder, nämligen Skribenter. Detta så att din sida hamnar rätt på sajten (dvs i rullmenyn under Skribenter).

 

Om det är något som är oklart så får ni gärna mejla mig på anders@writers.se. Ha gärna i åtanke att jag gör detta ideellt och kanske inte kan svara direkt.

Mvh / Anders Granström

 

Guide för att använda Writers-konto

Förslag på Innehåll till din CV-sida:
Namn:
E-post adress:
F-skatt sedel: Ja/nej (om du är osäker så har du förmodligen ingen)

Berätta lite om dig själv och dina erfarenheter

Referenser: Om du har någon

Pris: Antingen om du tar betalt per ord, per timme eller uppdrag. Du behöver inte skriva ut priset utan kan också skriva något i stil med; Kontakta mig för ett kostnadsförslag.

Du kanske har en hemsida för din verksamhet? Visa upp den och länka dit.

Exempeltexter för att visa upp vad du kan. Antingen hela texter eller utdrag.

Du behöver inte komma på allt på en gång, men namn och kontaktuppgifter är väldigt viktiga.

 

 

Såhär lägger du upp bilder på din sida:
Vill du lägga till bilder i ditt CV går du in på ditt inlägg och klickad på ”Lägg till en bild” i verktygsfältet. När du laddat upp din bild går du in under fliken ”Galleri” där du hittar alla dina uppladdade bilder. Här väljer du den bild du vill använda på din sida genom att klicka på ”visa” och sedan ”infoga i innehåll”. Därefter kan du välja om du vill att bilden hamnar till höger eller vänster samt om du vill förminska den.

 

Såhär lägger du in en länk på din sida:
Vill du lägga in en länk till din hemsida t.ex. så markerar du den text du vill att själva länken ska bestå av och klickar på ikonen ”Infoga länk”. Här fyller du i adressen till sidan du vill länka till och klickar sedan på ”Lägg till länk”. Länka med måtta annars kan jag komma att plocka bort länkarna eller i värsta fall plocka ned er sida.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *