Mångsidig skribent söker uppdrag

 Namn: Emma Åhlén

 e-post: emma@ahlen.name

 F-skattsedel: ja

Vem är jag?
Jag är en engagerad och samhällsintresserad person som brinner för det skrivna ordet och att vara med och påverka andra. Skrivandet har varit en del av mig under i princip hela mitt liv på olika sätt. Studietiden präglades naturligtvis också av många skrivuppgifter och uppsatser. Jag gillar hela processen i skrivandet, både researchen, att formulera mig och att i slutskedet bearbeta och korrekturläsa texten.

Jag är mycket noggrann, har lätt för att sätta mig in i nya ämnen och skriver snabbt och jag har många intressen som jag skulle kunna skriva om, t ex: samhällsfrågor, existentiella frågor, böcker och förlagsbranchen, inredning, barn eller resor.

Min utbildningsbakgrund är inom medie- och kommunikationsvetenskap och sociologi. Jag har under flera år arbetat som handläggare inom kommunen och har stor erfarenhet av att skriva både information på lättfattlig svenska för kommuninvånarna såväl som yttranden till förvaltningsdomstolarna. Att anpassa en text till sin mottagare är således inget problem för mig.

Nu läser jag förlags- och bokmarknadskunskap i Lund men är för tillfället föräldraledig med min nyfödda dotter, vilket gör att jag är mycket flexibel när det gäller att skriva uppdragsbaserat.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Pris:
Kontakta mig för ett kostnadsförslag.

Hemsida: Bloggar om böcker, förlag och annat däremellan.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *