Ordvisionär söker uppdrag

Presentation

Namn: Linda-Marie Wahlström

E-post: lmwproduktion@gmail.com

F-skatt sedel: Ja

Erfarenheter:

Sedan barnsben har viljan och konsten att uttrycka sig i ord berikats mig. Jag har under mina år producerat både artiklar för allmän läsning samt poesi för kammaren. Även i min yrkesroll som myndighetsutövare är det skrivna ordet en huvudsyssla. Jag intervjuar och skriver en berättande utredning utifrån svaren. Min skrivelse är viktig och ligger till stor grund för det kommande arbetet som följer.

 

Exempel/Referenser:

På nedanstående blogg finns texter jag författat under en skrivkurs jag gått på Södertörns Högskola, Att skriva för webben och interaktiva medier.

http://lmwa.wordpress.com/

Artikeln ”Din trädgård från maj till september” visar även mina foton och hur jag samspelat med dem i texten.

”En resa i historiens vågspel” är en egen författad berättelse utifrån en visa av Evert Taube om Fritiof Andersson.

Idag jobbar jag tillsammans med en känd profil och författar tillsammans dennes bok. Projektet beräknas vara klart till våren 2012.

Jag har även uppdrag som spökskrivare.

Pris:

Jag arbetar utifrån en gemensam överenskommelse. Priset baseras på vilken typ av uppdrag. Kontakta mig för ett kostnadsförslag.

Varför ska du välja mig?

Jag är mångsidig och kan på kort tid leverera en text av hög kvalité. Jag  lämnar inte ifrån mig något jag inte själv är 100% nöjd med. Du betalar för det du frågat efter och ska aldrig känna att du besvärar om det är något du vill ändra på. Tillsammans har vi en dialog, du är kund och jag är lyhörd för dina önskemål.

Behöver du hjälp att skriva din berättelse, en artikel, en informationstext, en inbjudan ja vad som helst så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa dig.

Maila mig för en första kontakt. Jag är övertygad om att du inte kommer bli besviken.

Linda-Marie

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *