Välformulerad skribent söker uppdrag

Namn: Catharina Riedmüller

E-post: catharina.riedmuller@hotmail.se

F-skatt: Ja

 

Eftersom jag brinner för att skriva söker jag uppdrag att jobba med på min fritid. Med gedigen utbildning inom juridik och erfarenhet av arbete inom kommunen som handläggare har jag en bred bas att stå på. Jag har skrivit utredningar och yttranden till förvaltningsdomstolarna i mitt tidigare arbete och skriver överklaganden i mitt nuvarande arbete. Nu går jag även en skrivkurs i journalistiskt skrivande på Folkuniversitetet för att fördjupa mina skrivkunskaper och utveckla min teknik.

Så länge jag kan minnas har jag skrivit; noveller, dikter, krönikor och artiklar. Att uttrycka mig i ord är det hantverk jag bemästrar allra bäst.

Jag kan skriva om allt, men är särskilt intresserad av djur och natur, samhällsfrågor, fotografering, litteratur och resor. Även korrekturläsning och översättningar intresserar mig.

Mitt språk är välutvecklat och jag har lätt för att sätta mig in i nya ämnen, varför jag trots mina särskilda intressen gärna åtar mig andra uppdrag. Det är alltid spännande att lära sig något nytt.

Pris diskuteras.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *